VAD TYCKER VÅRA KUNDER?

Vad kunderna anser är det mest avgörande.
Läs vad några av våra företagskunder och kunder inom offentlig förvaltning tycker om oss och våra produkter.

Fokus på kunden, alltid säkra leveranser, både avseende kvalité och avtalad tid, bra på att föra dialog om effektivare lösningar, både avseende pengar och kvalité, tar ansvar hela vägen, när man lämnat material så vet man det fungerar, bra och tydliga offerter, ifrågasätter beställningar för kundens bästa, ingenting omöjligt.
Ansvarig Retail
Bensinbolag
Ta det lugnt, det är inget fel på flaggorna. Ville bara ringa och säga vi är supernöjda. Vi har precis hängt upp dem, vilken skillnad. Det blir kanonbra!
Reklamansvarig
Mekanisk industri
Proseam®? Är ni knäppa, eller?? Ni får ju sälja så lite flaggor!
Marknadschef
Bilåterförsäljare
Vi hade samma leverantör av flaggor under många år och trodde vi hade bra kvalitet. Med Exponator är skillnaden enorm för deras flaggor håller dubbelt så länge. Det sparar mycket pengar åt oss och vi slipper trasiga flaggor i stängerna.
Marknadsassistent
Logistikföretag
Tidigare fick vi klagomål på flaggorna från våra dotterbolag ute i Europa. Efter vi bytt till Exponator så har det problemet försvunnit och flaggför-brukningen halverats. Det är också en djupare och snyggare färg på trycket. Vi är mycket nöjda med den kvalité och service vi får idag!
Inköpare
Tillverkare av yrkeskläder
Samarbetet har fungerat bra under många år. Bra produkter och tillförlitliga leveranser.
Vi är mycket nöjda!
Inköpare
Byggföretag
Har nog fixat en ny kund till er! Grannföretaget var inne och frågade varifrån vi köpte och om vi var nöjda.
Inköpare
Grossist livsmedel
Du ska veta min gamla leverantör ringer och mejlar priser stup i kvarten. Men jag tänker inte byta tillbaka. Fast det säger jag inte. Skulle kännas lite taskigt.
Centrumansvarig
Köpcenter

Lämna ett kundomdöme!

Vi emotser gärna våra kunders omdömen av oss och våra produkter så vi kan utvecklas på bästa sätt. Era uppgifter kommer inte att bli tillgängliga för någon utomstående.