TILL STARTSIDAN

Producent med verksamhet i hela Norden.

Värt att veta


Vår filosofi är att erbjuda tygtryck till låga priser, utan avkall på kvaliten. Det är möjligt genom effektiv produktion, standardiserade rutiner och låga påslag. Vi skulle kunna sänka våra priser ytterligare på en del av våra produkter med sämre material och kvalitetmässigt sämre produktionteknik, men det gör vi inte. Sämre produkter kan bara säljas till den som saknar insikt och kvalitet visar sig vara lönsamt för kunderna. 

Tveka därför inte att utnyttja vår kunskap - hör av Er, berätta vad ni handlar idag, hur det fungerar, eller vad ni efterfrågar, så ska vi efter bästa förmåga bidra. Vi har inte bara kunskap om produkterna, utan ofta också om de miljöer inom vilka produkterna ska fungera, vilket kan påverka layout och annat.

 

För att slutresultatet ska bli till högsta belåtenhet följer vi en ganska strikt mall från offert till leverans. Vi skickar alltid skriftliga offerter med alla detaljer, design för godkännande fås vanligen, vid behov färgprover på aktuellt material för godkännade samt först därefter följer skriftlig orderbekräftelse med alla detaljer. Vi följer upp produktionsläget och skulle något oförutsett mot förmodan uppstå så kontaktar vi kunden omgående. Läs därför gärna noga de skriftiga underlag vi översänder i kontakten för de syftar till att ge bästa möjliga beslutsunderlag. Det gäller naturligtvis också  eventuella designer och orderbekräftelser, för dessa underlag styr hela produktionen.

Vi ställer inte bara höga krav på oss själva, utan även på våra kunder för utan deras delaktighet kan vi inte leverera de produkter som bäst uppfyller de kostnads- och kvalitetmässiga kraven. Tex offererar vi oftast bara vårt bästa material i våra flaggofferter, medan kunden kanske har ett betydligt billigare och sämre material, tex som stickad polyester, eller en vanlig vävd standardduk. Det kan bli som att jämföra en 15-årig begagnad bil med en ny.  Vi har också sådana billigare material, vilka vi kan offerera om främst inköpspriset står i fokus.  

Samtliga tryckmaskiner, material, pigment och efterbehandling är också särskilt anpassade för tygtryck.  Det har en extra kvalitetsmässig betydelse för fyrfärgs rastertryck. Med olämplig teknik så blir tex färgerna "grådaskiga" och dova, men det framgår naturligtvis inte av offerten. För att upptäcka det som kund så måste man jämföra, eller direkt välja en leverantör som är specialiserad inom området.