TILL STARTSIDAN

Producent med verksamhet i hela Norden.

Rollupsystem


Det finns många olika system för rollups på marknaden. Vårt system med system och duk håller högsta möjliga kvalitet. Vanligtvis är upplagorna små, varför vi normalt trycker dessa digitalt, men för större upplagor erbjuder vi också screentryck. Skillnaden är att det kan bli betydligt billigare med screentryck, men bildkvaliteten blir inte lika exceptionellt bra.

 rollup1

Dukens halvmatta yta, dess mjukhet och följsamhet ger ett naturligt intryck. En styv duk ger veck som inte går bort och sidorna bågnar ofta en tid. Är duken också blank, blir helhetsintrycket syntetiskt.

rollup3

Med vår 200 grams stickade halvmatta polyester, särskilt anpassade tryckmaskiner, rätta pigment och efterbehandling, får motivet mycket hög upplösning och fina färger. Med olämpligt material och billigare teknik blir färgåtergivningen fadd och onaturlig.

 

 rollup4

Det är enkelt att byta duk för den sitter med kardborrband; dra ut duken, lås fjädringen med medföljande sprint och ersätta med nytt tryck.

 

 rollup2

 Komplett system i alluminium, färdigmonterad duk, tredelad stång och bärväska. Dukens format är 85 x 200 cm, vikt ca 4,5 kg.